Wolves mod Man City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Wolves tager imod Man City på Molineux Stadium på lørdag.

Man City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 14 point sammen på deres første 6 kampe. Wolves er 6 point efter i stillingen med 6 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 14 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

For for deres næste Premier League kamp, er Man City i enestående målform. I deres seneste 10 10 kampe bankede de i gennemsnit3.5 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 35 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål. Det sidste giver et snit på 1.1 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Wolves kan blot fremvise en enkelt sejr efter 6 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 2 nederlag.

Man City har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Premier League, men kan i stedet vise 4 sejre og 2 uafgjorte frem.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Man City.

  • Wolverhampton har ikke tabt deres seneste 6 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 21 kampe
  • Manchester City scorede i 30 af deres seneste 32 udekampe
  • Manchester City har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste udekampe
  • Manchester City har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret

Form Wolves mod Man City

Wolves ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Newcastle. Herefter var de oppe imod Bournemouth i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Southampton, som blev nedlagt med 1-0. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Wolves går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Wolves har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Molineux Stadium. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 4 og indkasserede 10 mål.

Man City er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Aston Villa, før de bankede Sevilla med 0-4. Senest blev B. Dortmund nedlagt i en 2-1 sejr. Man City vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 3 draws og led 0 defeats nederlag. De scorede 17 mål, mens de samtidig indkasserede7 mål.

Wolves vs Man City – Seneste nyt

Wolves kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Man City.

Sasa Kalajdzic, Raul Jiménez, Boubacar Traore og Chiquinho er blandt de 4 spillere, som mangler for Wolves på lørdag.

Man City ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Wolves.

Det er navne som Kyle Walker, Aymeric Laporte, Erling Braut Haaland og Benjamin Mendy, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Man City – indbyrdes historik

Man City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Wolves i Premier League-regi. Med sejre på 5-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Wolves ser Man City uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Man City har 7 sejre i deres seneste 10 meetings med Wolves, og de sejrede 5-1 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Wolves og Man City blev der scoret mindst fire gange.

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Daniel Podence, der viser god form for Wolves. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Man City.

Gæsterne krydser fingre for Erling Braut Haaland til at score igen efter 10 Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Wolves har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Molineux Stadium, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Wolves opererer med et snit på 1 mål i disse dueller, mens Man City ligger på 2.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Wolvess sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i 8 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 3 mål.