Wolves mod Manchester United i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Wolves den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Red Devils vil være en overraskelse. De sluttede nummer 13 i sidste sæson og Wolves tager imod sidste sæsons nummer 2, når de mødes i runde 3 i Premier League. 

Wolves er stadig på nul point efter sæsonens første to kampe i Premier League, og håber nu på at runde tre kan bringe noget tiltrængt succes. Manchester United vil være tilfredse med at have opnået fire af seks mulige point i den nye Premier League sæson, hvor de nu går på jagt efter tre yderligere point. Det er top mod bund i Premier League og The Red Devils vil være opsatte på at lade Wolves smage forskellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves vs Manchester United.

  • Wolves har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • Wolves har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 27 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe.

Form Wolves vs Manchester United

Wolves er desperate efter point.

Wolves vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Wolves i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Manchester United, et 1-0 nederlag mod Leicester og senest et 1-0 nederlag mod Tottenham.

The Red Devils vanskelige at nedbryde.

The Red Devils har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester United i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Villarreal i Europa League, en 5-1 sejr mod Leeds og senest en 1-1 uafgjort mod Southampton.

På baggrund af de seneste resultater og med Wolves i halvsløj form, er det oplagt at gå med The Red Devils til 1.68 på oddset.

Wolves v Manchester United Indbyrdes historik

Manchester United vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Molineux Stadium i maj 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Wolves og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 7 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Manchester United har til gengæld forhåbninger om, at Bruno Fernandes kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.