Wolves mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves agerer værter på Molineux Stadium for gæsterne fra Manchester United til et opgør i Premier League på lørdag.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Manchester United har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Wolves er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 9 nederlag i Premier League i denne sæson. Wolves har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Manchester United har indtil videre præsteret 9 sejre og 2 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Manchester United.

  • 11 af Wolverhampton’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Wolverhampton var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Wolverhampton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Wolverhampton vandt deres seneste 3 kampe
  • I de seneste 3 Wolverhampton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Manchester United scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Manchester United i 8 af de seneste 9 udekampe
  • 5 af Manchester United’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål

Form Wolves mod Manchester United

Wolves har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Arsenal. De svarede stærkt igen mod Gillingham, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-2 over Everton. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Wolves i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 0 gange og tabte 4, mens de scorede 4 og lukkede 12 mål ind.

Manchester United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fulham nedlagt 1-2, hvorpå Burnley blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Nottingham Forrest, der blev slået med 3-0. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 10 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Manchester United noterede sig 12 point efter 4 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 7 mål, men indkasserede også 1 selv.

Wolves vs Manchester United – Seneste nyt

Wolves kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Manchester United.

Boubacar Traore, Jonny, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er blandt de 4 spillere, som mangler for Wolves den kommende lørdag.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Wolves.

Det er navne som Lisandro Martinez, Diogo Dalot, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod Manchester United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Wolves med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Wolves går til kampen mod Manchester United med en 2-3-5 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Wolves og Manchester United fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Wolves mod Manchester United Spiltips

Ruben Neves har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Wolves satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester United kigger til gengæld mod Fred i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Wolves høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. Wolves har set 4 af deres seneste 10 kampe i Molineux Stadium gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 6 Manchester Uniteds seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Wolves har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Manchester United et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Wolvess sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Manchester United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.