Wolves mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Molineux Stadiumpå lørdag. Gæsterne fra Nottingham Forest ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Wolves er nummer 18 i tabellen med 6 point efter 9 kampe, mens Nottingham Forest rangerer som nummer 19 med 5 point efter 9 kampe.

Wolves fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Nottingham Forest bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 4 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Wolves kan blot fremvise en enkelt sejr efter 9 spillede kampe i Premier League i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 5 nederlag.

Nottingham Forest har indtil videre præsteret 1 sejre og 2 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Nottingham Forest.

  • Wolverhampton har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Wolverhampton tabte deres seneste 3 kampe
  • Wolverhampton har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Nottingham F. tabte deres seneste 5 kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Nottingham F. har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham F. i 6 af de seneste 7 udekampe

Form Wolves mod Nottingham Forest

Wolves har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-3 af Manchester City, før West Ham satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Chelsea, der satte sig igennem med 3-0. Wolves har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Molineux Stadium. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 4 og indkasserede 10 mål.

Bare ét point forhindrer Nottingham Forest i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 4-0 mod Fulham og Leicester. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Aston Villa. Nottingham Forest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 3, hvori de indkasserede 13 og scorede 1 mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 2 kasser, som Wolves indtil videre har præsteret. De indkasserede også 4 selv. Nottingham Forest er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Premier League. De præsterede beskedne 1 mål på deres rejser, mens de indkasserede 13.

Wolves opnåede 3 point for deres seneste 1 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 1 og lukkede 0 mål ind. Nottingham Forest sikrede sig 0 sejre fra 1 scorede mål og 5 indkasserede i deres seneste 2 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 1 point til kontoen.

Wolves vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Wolves kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Nottingham Forest. Nathan Collins får en fridag fra Wolves-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Raul Jiménez er alle ude af truppen, som Wolves tager imod Nottingham Forest med på Molineux Stadium.

Nottingham Forest har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til Molineux Stadium.

Wolves mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Wolves vandt 5 af deres foregående 10 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.85 i skrivende stund.

Wolves mod Nottingham Forest Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Wolves stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Nottingham Forest deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Wolves høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 3 nederlag i denne serie. Nottingham Forest sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. Wolves har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Molineux Stadium, da de kun noterede sig 2 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Wolvess seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.