Wolves mod Southampton i Premier League runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Wolves og Southampton tørner ind i hinanden på lørdag til et opgør i Premier League.

Efter 19 kampe afviklet er Wolves placeret nummer 8 i stillingen med 28 point. Der er 4 points forskel til Southampton, der som nummer 11 har samlet 24 point sammen.

Southampton går ind til kampen mod Wolves den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 5 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.5 pr. kamp med 6 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er The Saints ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Southampton.

 • Wolverhampton har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Wolverhampton i 6 af de seneste 8 kampe
 • Wolverhampton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton ikke scoret i deres seneste 3 hjemmekampe
 • Southampton scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 8 kampe
 • Southampton har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
 • Southampton har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Wolverhampton har spillet mod Southampton har begge hold scoret
 • Wolverhampton har scorede i de seneste 8 kampe i træk de har spillet mod Southampton
 • Wolverhampton har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod Southampton
 • I de seneste 3 Wolverhampton hjemmekampe mod Southampton var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Wolverhampton hjemmekampe mod Southampton var summen af mål under 3.5

Form Wolves mod Southampton

Wolves fortsætter pointhøsten.

Wolves er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Chelsea, før de bankede Manchester United med 1-0. Senest blev Sheffield United nedlagt i en 3-0 sejr.

The Saints drømmer om mere.

Southampton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Tottenham. Herefter var de oppe imod Swansea i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brentford, som blev nedlagt med 4-1.

Wolves v Southampton Indbyrdes historik

Wolves havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 4-2-3 for deres seneste 9 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 9 opgør mellem Wolves og Southampton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Southampton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Molineux Stadium i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Hee-Chan Hwang. Han har vist flaget for Wolves med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Southampton har til gengæld forhåbninger om, at James Ward-Prowse kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.