Wolves mod Tottenham i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Wolves tager imod Tottenham på Molineux Stadium i runde 2 på søndag i Premier League. Wolves sluttede sidste sæson som nummer 13 med 45 point. De skal i denne runde 2 af den nye sæson i Premier League op imod Tottenham. 

Wolves slap skidt af sted fra premieren på den nye sæson med nederlag, og de sætter næsen op efter at svare igen. Der var tilfredshed at spore hos Tottenham , eftersom de formåede at åbne den nye sæson med tre point til i stillingen. 

Målet hedder medaljer endnu engang for Tottenham, der i en optimal sæson måske kan blive involveret i en titelkamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves vs Tottenham.

  • Wolves har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Wolves har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Tottenham har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har scoret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • I 4 seneste Tottenham udebane kampe i træk var antal mål OVER 3.5.

Form Wolves vs Tottenham

Wolves kom skidt igang

Wolves vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Wolves i deres forgange tre kampe noteret sig et 1-0 nederlag mod Everton, et 2-1 nederlag mod Manchester United og senest et 1-0 nederlag mod Leicester.

Tottenham tilfreds med sæsonåbning

The Lilywhites ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Tottenham i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Aston Villa, en 4-2 sejr mod Leicester og senest en 1-0 sejr mod Manchester City.

På baggrund af de seneste resultater og med Wolves i halvsløj form, er det oplagt at gå med Tottenham til 2.23 på oddset.

Wolves v Tottenham Indbyrdes historik

Spurs havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i maj 2021 i Premier League. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Tottenham, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Wolves og Tottenham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jimenez. Han er tilbage efter sin voldsomme skade og ivrig efter at vise flaget for Wolves. 

The Lilywhites har til gengæld forhåbninger om, at Son kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre.