Wolves mod Watford i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Wolves byder Watford op til dans på søndag på Molineux Stadium stadion.

Wolves er placeret som nummer 8 i tabellen med 25 point efter 18 kampe. Watford ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 13 point ovenpå deres 18 opgør.

Watford går ind til kampen mod Wolves den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Watford.

 • Wolverhampton har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • Wolverhampton har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton ikke scoret i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Der er ikke scoret imod Wolverhampton i 5 af de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Watford i de seneste 15 kampe
 • I de seneste 5 kampe i træk Watford har spillet, har begge hold scoret
 • Watford tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Watford scorede i deres seneste 5 kampe
 • I de seneste 5 Wolverhampton kampe mod Watford var summen af mål under 3.5
 • Wolverhampton har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Watford
 • Wolverhampton har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Watford
 • Wolverhampton har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Watford

Form Wolves mod Watford

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester City gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Brighton, inden de senest spillede 0-0 mod Chelsea.

Watford fanget i stime af nederlag.

Watford har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Chelsea, før Manchester City satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-1.

 

Wolves v Watford Indbyrdes historik

Watford trak det korteste strå, da Wolves vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Watford noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.82, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolves 55% chance for at banke Watford. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Watford udbetaler 4.50 i gevinst på oddset for en sejr. Wolves går ind til opgøret med en historik mod Watford, der siger 3-0-2 for deres seneste 5 kampe i Premier League. Af de seneste 5 kampe mellem Wolves og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Wolves og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Molineux Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Hee-Chan Hwang når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Wolves, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Emmanuel Dennis har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.