Formstærk mod formstærk når Wolves tager imod West Ham i Premier League

Wolves tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på Molineux Stadium. Wolves indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 16 point efter 11 kampe. På de 11 runder The Irons har afviklet, har de indsamlet 23 point og ligger nummer 3 i stillingen. 

De har præsteret rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om The Irons fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Molineux Stadium, hvor humøret er i top hos gæsterne. 

Når det kommer til mål, er Wolves ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

The Hammers kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v West Ham.

  • Wolves har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • Wolves har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • West Ham har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • West Ham har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • West Ham har vundet i seneste 5 af 6 kampe.

Form Wolves mod West Ham

Wolves inde i god stime.

The Hammers går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Leeds, før de sejrede 2-1 mod Everton. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Crystal Palace.

West Ham fortsætter pointhøsten.

Wolves vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. West Ham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Aston Villa, der blev nedlagt 1-4. Herefter spillede de 2-2 mod Genk, hvorpå Liverpool blev besejret 3-2.

Wolves v West Ham Indbyrdes historik

West Ham vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Molineux Stadium i April 2021 i Premier League. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Wolves går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Wolves og West Ham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Hee-Chan Hwang. Han er topscorer for Wolves med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

West Ham krydser til gengæld fingre for, at Michail Antonio kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 6 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.