Wolves mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves agerer værter for West Ham når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League på lørdag på Molineux Stadium.

Det er ikke sådan, at Wolves ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Wolves har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Premier League. Wolves har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

West Ham har indtil videre præsteret fire sejre og tre uafgjorte samt 11 nederlag i Premier League. West Ham lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v West Ham.

  • 12 af Wolverhampton’s seneste 14 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Wolverhampton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 udekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 kampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 13 udekampe
  • 5 af West Ham’s seneste 6 udekampe havde over 2.5 mål

Form Wolves mod West Ham

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Wolves på udkig efter en sejr. Mod Aston Villa spillede de 1-1, før de også delte point med Liverpool i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Nottingham Forest. Wolves har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Molineux Stadium. De opnåede uafgjort nul gange og tabte fem af disse, hvori de scorede tre og indkasserede 13 mål.

West Ham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-2 mod Brentford, hvorefter de opnåede 2-2 mod Leeds. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Brentford. West Ham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ni og scorede fire mål.

Wolves opnåede ti point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede tre sejre, scorede fire og lukkede tre mål ind. West Ham noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fem mål, men indkasserede også tre selv.

Wolves vs West Ham – Seneste nyt

Wolves kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod West Ham.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er blandt de tre spillere, som mangler for Wolves på lørdag.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Molineux Stadium.

Wolves mod West Ham – indbyrdes historik

Ikke bare vandt West Ham deres seneste opgør mod Wolves, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Wolves plejer at nyde at møde West Ham, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.63.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Wolves og West Ham blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste ti kampe mellem Wolves og West Ham.

Wolves mod West Ham Spiltips

Hold godt øje med Daniel Podence, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Wolves. For gæsterne præsterede Said Benrahma to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Wolves vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra West Ham vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. West Ham scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Wolves var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens West Ham snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Wolvess sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som West Ham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål undervejs i processen.