Wolves vs Bournemouth – Optakt, bedste Odds og gode tips

Wolves byder velkommen til Bournemouth i Premier League på lørdag på Molineux Stadium.

Nøjagtig fem points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Molineux Stadium.

Wolves kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Bournemouth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Wolves har vundet seks sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth kigger på fire sejre, samt seks uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League. Bournemouth lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Bournemouth.

  • 15 af Wolverhampton’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Wolverhampton’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Wolverhampton’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • Wolverhampton har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Bournemouth har i tabte de seneste 5 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 5 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 14 udekampe
  • Bournemouth har i tabte 6 af de seneste 8 kampe ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål

Form Wolves mod Bournemouth

Wolves har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-0 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Liverpool, som blev slået 3-0, før de sejrede 1-2 over Southampton. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede seks og lukkede ti mål ind.

Bournemouth har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Nottingham Forest blev det 1-1, hvorefter Brighton viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Newcastle. Bournemouth vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv tre.

Wolves opnåede 13 point for deres seneste syv møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede fire sejre, scorede syv og lukkede seks mål ind. Bournemouth sikrede sig en sejre fra seks scorede mål og syv indkasserede i deres seneste fem kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Wolves vs Bournemouth – Seneste nyt

Wolves kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bournemouth.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er blandt de tre spillere, som mangler for Wolves på lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Molineux Stadium.

Wolves mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Wolves. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Wolves senest mødte Bournemouth i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Wolves som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.61, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Wolves62% chance for at banke Bournemouth. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Bournemouth udbetaler 5.75 i gevinst på oddset for en sejr. Wolves vandt tre af deres foregående syv kampe mod Bournemouth, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.60 i skrivende stund.

Begge hold scorede i to af de seneste fem kampe mellem Wolves og Bournemouth.

Wolves mod Bournemouth Spiltips

Daniel Podence har været stærk for Wolves i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Bournemouth håber, at Marcos Senesi kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Wolves vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Wolves sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Bournemouth var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Wolves præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Bournemouth snittede 0.4 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Wolvess seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.