Wolves vs Liverpool – Optakt, bedste Odds og gode tips

Wolves tager på hjemmebanen Molineux Stadium imod Liverpool, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og otte pladser.

Wolves fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Liverpool bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Wolves ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Liverpool er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Liverpool præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Wolves er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool kigger på otte sejre, samt fem uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wolves v Liverpool.

  • 14 af Wolverhampton’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 6 Wolverhampton hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 3 Wolverhampton hjemmekampe, har summen af mål været under 1.5
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 10 af de seneste 12 kampe
  • 7 af Wolverhampton’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Liverpool’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • 9 af Liverpool’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • Liverpool scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 11 af de seneste 13 kampe
  • Liverpool scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe

Form Wolves mod Liverpool

Wolves har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over West Ham. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-1 til Liverpool, siden 3-0 mod Manchester City. Wolves vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede fire og lukkede ti mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Liverpool i øjeblikket. Mod Wolverhampton satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Chelsea. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Brighton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Liverpool to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede otte mål.

Liverpool noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 14 mål, men indkasserede også tre selv.

Wolves vs Liverpool – Seneste nyt

Wolves kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Liverpool.

Boubacar Traore, Pedro Neto og Sasa Kalajdzic er alle ude af truppen, som Wolves tager imod Liverpool med på Molineux Stadium.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Molineux Stadium.

Wolves mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 13 af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Wolves. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Liverpool vandt otte af deres seneste ti opgør mod Wolves, og bookmakerne giver odds 1.83 på ny sejr til Liverpool.

Liverpool scorede i deres seneste 11 opgør mod Wolves i Premier League. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Liverpool og Wolves.

Wolves mod Liverpool Spiltips

Wolves høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. Vi skal vist ikke forvente scoringer af begge parter på lørdag. Det gav kun gevinst i to af de seneste 10 hjemmekampe for Wolves. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af Liverpool’s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Wolves præsterede et gennemsnit på 0.3 mål, mens Liverpool landede et snit på 2.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen tre gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Wolvess sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.6 mål.