Yussuf Poulsens Leipzig skal levere varen mod Messis Paris SG i Champions League

RB Leipzig og Paris SG står i rampelyset den kommende onsdag på Red Bull Arena Leipzig. Vi går ind til anden halvdel af gruppespillet i denne sæsons Champions League, hvorfor tingene spidser til og point kan være altafgørende. 

Når det kommer til mål, er RB Leipzig ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 27 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

The Parisians kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gang.

RB Leipzig vs Paris SG statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til RB Leipzig kaster 3.30 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.65 gange igen. Endelig er der 2.15 på oddset for en sejr til Paris SG.

RB Leipzig har ikke haft meget at glæde sig over endnu i Champions League-turneringen, hvor det er blevet til tre nederlag indtil videre. Bliver det heller ikke til point i 4. runde, er turneringen overstået for deres vedkommende.

Med 7 point efter deres første tre kampe i Champions League, er Paris SG tæt på at sikre videre adgang til knockout-fasen. De går ind til kampen i 4. runde i håb om at holde momentum ved lige. Hvis de er heldige, vil sejr være nok til at sikre kvalifikationen til forårets kampe allerede. Tre point holder dem også på sporet af førstepladsen.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver RB Leipzig30% chance for at tage tre point mod Paris SG. Det svarer til, at man får 3.30 på oddset for sejr til RB Leipzig, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Paris SG betaler dig pengene 2.15 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for RB Leipzig vs Paris SG.

  • RB Leipzig har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • RB Leipzig har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • RB Leipzig har indkasseret mål i de seneste 10 kampe i træk.
  • Paris SG er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Paris SG har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Paris SG har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Paris SG kampe var antal mål UNDER 3.5.

Lineup RB Leipzig vs Paris SG

Form RB Leipzig mod Paris SG

RB Leipzig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 1-0 over Greuther Fuerth samt Babelsberg. Serien blev dog bremset mod Eintracht i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Paris SG virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod RB Leipzig, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 0-0 mod Marseille, hvorpå Lille blev besejret 2-1.

RB Leipzig v Paris SG Indbyrdes historik

Paris SG vandt 3-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Parc des Princes i oktober 2021 i Champions League. RB Leipzig går ind til opgøret med en historik mod Paris SG, der siger 2-0-3 for deres seneste 5 kampe i Champions League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 5 kampe mellem RB Leipzig og Paris SG. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: RB Leipzig giver 3.30 for en sejr, uafgjort betaler 3.65 retur, mens Paris SG giver 2.15 på oddset.

Flere mål i vente

At præstere 2 mål i de foregående seks kampe for RB Leipzig gør naturligt Emil Forsberg til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Paris SG håber, Lionel Messi kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 3 mål i de seneste seks kampe, og Paris SG har brug for hans igen.