AGF mod Randers FC i 3F Superliga runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

AGF byder velkommen til Randers FC i 3F Superliga på søndag på Ceres Park. 

AGF har stadig ikke tabt i den nye sæson, men de håber på, at runde 3 kan indbringe sæsonens første sejr. AGF går igen ind til en sæson som kandidater til medaljer, men næsen skal næppe sættes op efter mere end bronze. 

Fire point i posen for de første to runder er en godkendt start for Randers FC, der har sigtekornet rettet mod ny sejr. I en sæson, hvor alt kører på skinner, kan Randers FC måske overraske og ryge på podiet, men en placering på de europæiske pladser virker som den realistiske målsætning.

Vores tip

 

  • AGF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AGF har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AGF kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Randers FC er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Randers FC har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form AGF vs Randers FC

AGF bøjer sig ikke.

AGF ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en skuffende formkurve i de senere uger. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har AGF i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod AaB, en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF og senest en 0-0 uafgjort mod FC Nordsjælland.

Randers FC vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været solide for Randers FC igennem de seneste ugers kampe. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Randers FC i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod F.C. København, en 2-0 sejr mod Vejle Boldklub og senest en 1-1 uafgjort mod OB.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Randers FC stadig af en smule mere værdi på oddset end AGF.

AGF v Randers FC Indbyrdes historik

Ikke bare vandt AGF deres seneste to kampe mod Randers FC i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i maj 2021 og 2-0 i april 2021. AGF går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 1 gange i de seneste 10 kampe mellem AGF og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Jon Thorsteinsson. Han er topscorer for AGF med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Randers FC krydser til gengæld fingre for, at Alhaji Kamara kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.