Hobro IK mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Hobro IK og Fremad Amager, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på DS Arenaden kommende torsdag.

Hobro IK er nummer 11 i tabellen med 6 point efter 10 kampe, mens Fremad Amager rangerer som nummer 8 med 11 point efter 10 kampe.

Der har været så lidt, som har adskilt Hobro IK fra Fremad Amager i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på DS Arena.

Når det kommer til mål, er Hobro IK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Hobro IK kan blot fremvise en enkelt sejr efter 10 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort 3 gange og lidt 6 nederlag. Hobro IK har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Fremad Amager har indtil videre præsteret 3 sejre og 2 uafgjorte samt 5 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hobro IK v Fremad Amager.

Form Hobro IK mod Fremad Amager

Hobro IK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 6-0 af Hvidovre IF, før FC Fredericia satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vejle Boldklub, der satte sig igennem med 2-0. Hobro IK drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Hobro IK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede6 og lukkede 9 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Fremad Amager først at banke Hillerød Fodbold med 1-0. Herefter nedlagde de også Nykøbing FC med 0-3, inden stimen stoppede mod HB Køge, der vandt en 2-3 sejr. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 15 og scorede 9 mål.

Hobro IK vs Fremad Amager – Seneste nyt

Hobro IK mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Hobro IK går til kampen mod Fremad Amager med en 3-5-2 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Don Deedson Louicius ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Fremad Amager sætter deres lid til, at Henrik Meister kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hobro IK scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på DS Arena. Fremad Amager scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Hobro IK præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Fremad Amager landede et snit på 1.3 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 3 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Hobro IKs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Fremad Amager spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.