Italien mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

Italien træder ind på San Siro til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod England den kommende fredag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af.

Italien har stadig en chance for at tage førstepladsen i deres UEFA Nations League gruppe. Så skal der dog også føjes tre point til deres foreløbige total på 5 point, hvis de skal se næste runde.

England er stadig på udkig efter deres første sejr i gruppespillet i UEFA Nations League, og tiden er ved at rinde ud for dem. Det kan vise sig meget vigtigt at slutte af med stil, hvorfor vi skulle se et meget motiveret hjemmehold på fredag.

Form Italien mod England

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Italien i øjeblikket. Mod Ungarn satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod England. I sidste runde gik de dog ned med 5-2 mod Tyskland.

Italien vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 6 og lukkede 8 mål ind.

Det er ikke helt skidt for England, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Tyskland, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Italien, før de desværre tabte med 0-4 til Ungarn.

England vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag. De scorede 21 mål, mens de samtidig indkasserede 3 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Italien v England.

  • Italien scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Italien i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Italien har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Italien i 9 af de seneste 11 kampe
  • Italien har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • England har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • England scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
  • England har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • England har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Italien vs England – Seneste nyt

Italien kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod England.

Leonardo Bonucci, Matteo Politano, Alessandro Bastoni og Francesco Acerbi er blandt de 4 spillere, som mangler for Italien på fredag.

England ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Italien på San Siro.

Kalvin Phillips rejser ikke med England til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Italien mod England – indbyrdes historik

Italien plejer at byde at møde England, med 4 sejr i de seneste 9 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.60.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Lorenzo Pellegrini, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for Italien. For gæsterne præsterede Phil Foden 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

England var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 9 kampe mellem disse to hold. Italien præsterede et gennemsnit på 1.43 mål, mens England snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Italiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.