Randers kan lukke afstanden op til FC København

Randers FC tager imod F.C. København på Cepheus Park Randers i runde 22 den kommende søndag i 3F Superliga. Randers FC indtager pladsen som nummer 5 i 3F Superliga med 29 point efter 21 kampe. F.C. København er 6 point foran som nummer 4 for 21 kampe.

Det er snart nogle runder siden, at Randers FC senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra F.C. København.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe gik Randers FC ned 2-1 i en kamp mod Lyngby Boldklub, hvorefter de tog en 3-1 sejr mod Vejle BK for senest at sikre en 1-1 uafgjort mod AGF.

Randers FC har hjemme bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på søndag.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad F.C. København, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. F.C. København sikrede sig en 2-1 sejr mod Vejle BK, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Brøndby IF, inden de senest spillede 0-0 uafgjort mod FC Midtjylland i deres foregående tre kampe.

En formkurve, der på udebane siger 2 sejre i de seneste 4 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men F.C. København har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

Randers FC vs F.C. København h2h

Head-2-Head

F.C. København enjoy the upper hand

F.C. København trak det korteste strå, da Randers FC vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr F.C. København noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. F.C. København plejer at være glade for at møde Randers FC, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i 3F Superliga.

  • Randers FC ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Randers FC ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Randers FC har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Randers FC har scoret i de seneste 12 hjemmebane kampe i træk.
  • F.C. København har scoret i seneste 22 af 24 kampe;
  • I 6 of 8 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod F.C. København i de seneste 7 af 9 kampe.