Wass og Valencia gæster Real Madrid i hovedstaden

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Valencia på Alfredo Di Stefano den 14. februar kl. 16:15 i 23 runde i La Liga i La Liga. Alt andet end hjemmesejr til Real Madrid vil være en overraskelse. Real Madrid er placeret nummer 2 i stillingen med 46 point for 22 kampe. Med 22 point efter 22 kampe ligger Valencia nummer 12.

Real Madrid vil være stærkt motiverede efter at lukke hullet i stillingen til Atletico Madrid, når de to parter mødes på søndag.

Real Madrid drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Real Madrid igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe Real Madrid tabt 2-1 til Levante, før de vandt en 2-1 sejr mod SD Huesca for så senest at præstere en 2-0 sejr mod Getafe .

Med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december har formen på eget græs været fin for Real Madrid i de senere uger. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende søndag.

Valencia håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Valencia igennem de seneste ugers kampe. Valencia’s har i deres 3 seneste kampe tabt 3-0 til Sevilla, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod Elche, for senest at spille 1-1 mod Athletic Bilbao.

Valencia kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden januar med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Valencia.

Real Madrid vs Valencia h2h

Real Madrid tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Valencia noterede en sejr på 4-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det omvendte opgør, hvor Real Madrid sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Real Madrid clasher med Valencia. 8 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. Real Madrid går ind til kampen med en 5-2-3 historik mod Valencia inden deres kommende opgør i La Liga.

  • Real Madrid har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • Real Madrid har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • Real Madrid har scoret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk.
  • I 6 of 8 seneste Valencia kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Valencia har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • Valencia har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod Valencia i de seneste 5 af 7 kampe;
  • Valencia har scoret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er Real Madrid favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.36 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Real Madrid har 73% chance for en sejr mod Valencia. Er du fristet af et væddemål på Valencia er den bedste pris 7.50 på oddset med.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.60 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 63% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.20 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics