Silkeborg IF mod AGF i 3F Superliga runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Silkeborg IF byder velkommen til AGF i 3F Superliga den kommende mandag på JYSK Park. Silkeborg IF lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 11 point for deres første 8 kampe. Differencen til AGF er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 10 i tabellen for 8 kampe. 

Bookmakerne giver Silkeborg IF 43% chance for at tage tre point mod AGF. Det svarer til, at man får 2.30 på oddset for sejr til Silkeborg IF, mens aufgjort giver 3.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til AGF betaler dig pengene 2.87 gange igen på oddset. AGF drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som Silkeborg IF besidder, når de to klubber møder hinanden i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Silkeborg IF vs AGF.

  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Silkeborg IF har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • AGF ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • AGF har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste AGF kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Silkeborg IF vs AGF

Silkeborg IF fortsætter pointhøsten.

Silkeborg IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Silkeborg IF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Randers FC, en 3-1 sejr mod Skive IK og senest en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF.

AGF fortsat skidt kørende.

AGF går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AGF præsterede et 2-0 nederlag mod Viborg FF, hvorefter de noterede en 2-2 uafgjort mod OB, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub.

Silkeborg IF v AGF Indbyrdes historik

Silkeborg IF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i março 2020 i 3F Superliga. Silkeborg IF går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Silkeborg IF og AGF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Nicolai Vallys. Han har vist flaget for Silkeborg IF med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

AGF har til gengæld forhåbninger om, at Eric Kahl kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.