Formsvage Nordsjælland på pointjagt i Randers

Randers FC tager imod FC Nordsjælland på Cepheus Park Randers i runde 17 i 3F Superliga på søndag. Randers FC indtager pladsen som nummer 5 i med 26 point efter 16 kampe. 9 point bagefter for 16 kampe finder FC Nordsjælland sig placeret som nummer 10.

Randers FC har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra FC Nordsjælland vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

Randers FC drømmer om at stoppe ringe stime.

Randers FC går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Randers FC’s 3 seneste kampe startede med et 2-1 nederlag mod FC Midtjylland, efterfulgt af en 0-0 mod Vejle BK i pokalturneringen, hvorefter de senest spillede endnu en 0-0 mod AaB.

Evnerne rækker næppe til medaljer, men ser omvendt også alt for gode til en bundstrid, og deres nuværende midterplacering bekræfter forventningerne til Randers FC.

Randers FC har på eget græs taget 3 sejre i de seneste 4 kampe siden november. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende søndag.

FC Nordsjælland fortsat skidt kørende.

FC Nordsjælland går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe gik ned FC Nordsjælland 1-0 i en kamp mod Brøndby IF, før de led et 2-0 nederlag mod OB for så senest at præstere en 2-2 mod Vejle BK.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

Det har været et ringe udbytte af 3 nederlag i de seneste 6 kampe for FC Nordsjælland. Der er behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

Randers FC vs FC Nordsjælland h2h

Et væddemål på FC Nordsjælland til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Randers FC var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i oktober 2020 og 3-0 i november 2019. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. FC Nordsjælland har en mindre 5-3-2 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Randers FC i 3F Superliga.

  • I 9 of 11 seneste Randers FC kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Randers FC har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Randers FC har scoret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • I 7 seneste Randers FC hjemmebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland ikke vundet i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk.

Ifølge bookmakerne er Randers FC favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.85 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at Randers FC har 54% chance for en sejr mod FC Nordsjælland. Er du fristet af et væddemål på FC Nordsjælland er den bedste pris 4.20 på oddset med.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.85 på oddset, hvilket svarer til 54% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.85 på oddset.

Statistics