SønderjyskE mod AGF i 3F Superliga runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

SønderjyskE lægger beslag på placeringen som nummer 6 i 3F Superliga med 14 point for deres første 25 kampe. Differencen til AGF er 14 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 25 kampe.

Både SønderjyskE og AGF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at SønderjyskE ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 11 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AGF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SønderjyskE v AGF.

 • SønderjyskE har ikke vundet deres seneste 11 kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe SønderjyskE har spillet, har begge hold scoret
 • SønderjyskE scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SønderjyskE i 10 af de seneste 11 kampe
 • SønderjyskE uafgjort deres seneste 3 hjemmekampe
 • I 8 af de seneste 10 kampe AGF har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod AGF i 13 af de seneste 15 kampe
 • AGF har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • SønderjyskE har har ikke vundet i de 13 seneste kampe i træk mod AGF
 • SønderjyskE har tabte i 9 af 11 seneste kampe mod AGF
 • I 10 ud af 12 seneste SønderjyskE hjemmekampe mod AGF var antallet af mål under 3.5
 • SønderjyskE har scoret imod i 11 af de senest 12 kampe mod AGF
 • I 5 ud af 6 seneste SønderjyskE hjemmekampe mod AGF var antallet af mål under 2.5

Form SønderjyskE mod AGF

SønderjyskE drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer SønderjyskE i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Viborg FF, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod OB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod FC Nordsjælland, som satte sig igennem med 2-0.

AGF fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt for AGF, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Vejle Boldklub, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod FC Nordsjælland, før de desværre tabte med 0-2 til Viborg FF.

SønderjyskE v AGF Indbyrdes historik

AGF tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-2 tilbage i februar 2022 i 3F Superliga. SønderjyskE møder AGF med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem SønderjyskE og AGF bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan SønderjyskE og AGF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Sydbank Park i vente.

SønderjyskE mod AGF – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Albert Groenbaek, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for AGF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger 5 mål. Med 4 mål i seks kampe for SønderjyskE i 3F Superliga, er Emil Berggreen også en spiller, der er værd at holde øje med.