Aalesund mod Stromsgodset i Eliteserien runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 12 kampe afviklet er Aalesund placeret nummer 8 i stillingen med 16 point. Der er 4 points forskel til Stromsgodset, der som nummer 4 har samlet 20 point sammen.

Stromsgodset er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Eliteserien, når de skal op imod Aalesund på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Aalesund kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Stromsgodset har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aalesund v Stromsgodset.

 • Der er scoret imod Aalesund i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
 • Aalesund har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Aalesund i 6 af de seneste 7 kampe
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Aalesund har spillet, har begge hold scoret
 • Aalesund har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Strømsgodset har spillet, har begge hold scoret
 • Strømsgodset scorede i deres seneste 8 kampe
 • I de seneste 3 udekampe i træk Strømsgodset har spillet, har begge hold scoret
 • Strømsgodset har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Strømsgodset scorede i deres seneste 5 udekampe
 • I de seneste 8 kampe i træk Aalesund har spillet mod Strømsgodset har begge hold scoret
 • Aalesund har scoret imod i 21 af de senest 23 kampe mod Strømsgodset
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Aalesund har spillet mod Strømsgodset har begge hold scoret
 • I de seneste 3 Aalesund hjemmekampe mod Strømsgodset var summen af mål over 4.5
 • Aalesund har scoret imod i 11 af de senest 12 hjemmekampe mod Strømsgodset

Form Aalesund mod Stromsgodset

Aalesund drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for Aalesund, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod FK Haugesund, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Valerenga, før de desværre tabte med 2-0 til Bodo/Glimt.

Stromsgodset fortsætter pointhøsten.

Stromsgodset har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viking med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 5-1 mod Sarpsborg 08. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Lillestrom.

Stromsgodset ser ud til blot at mangle en enkelt spiller for at have alle mand til rådighed, når de møder Aalesund på Color Line Stadion. Kreshnik Krasniqi rejser ikke med Stromsgodset til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Aalesund v Stromsgodset Indbyrdes historik

Da Aalesund har tilbragt en sæson udenfor Eliteserien, er det således første gang i 2 års, at de møder Stromsgodset. Det seneste møde imellem dem blev spillet 9 december 2020, hvor Stromsgodset vandt 4-1 på Color Line Stadion. Aalesund går ind til opgøret med en historik mod Stromsgodset, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Aalesund og Stromsgodset. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 12 fortæller os, hvor Aalesund og Stromsgodset ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Color Line Stadion.

Aalesund mod Stromsgodset – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Sigurd Haugen viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Aalesund bør bringe ham i spil mod Stromsgodset. Sidstnævnte ankommer med Johan Hove, der stod for 5 mål i de seneste seks kampe.